Taksimme ovat tavoitettavissa pääsääntöisesti arkisin klo 08-16 Somerolla ja sen lähialueilla. Mikäli tarvitset taksia viikonloppuisin tai pyhäpäivinä, suosittelemme tilamaan matkan etukäteen.

Tilaa taksi soittamalla autoon!

Tervetuloa kyytiin!

Taksi Simo Lahti on aidosti asiakkaastaan välittävä taksipalvelun tarjoaja Somerolta. Toimin paikallisesti ja haluan olla tukemassa lähialueen ihmisten arkea. Haluan olla joustava tukipilari ihmisten kiireistä aikataulua ja elämänmenoa helpottamassa.

Kokemukseni mukaan miellyttävä taksikokemus syntyy asiakkaan huomioimisesta ja ottamisesta vastaan yksilönä. Haluan ottaa huomioon asiakkaideni tarpeet kokonaisvaltaisesti, ystävällisyyttä ja turvallisuuden tunnetta unohtamatta.

Kattavat ja monipuoliset palvelut oikealla asenteella toteutettuna

Taksini soveltuvat maksimissaan kuuden asiakkaan kuljettamiseen kerrallaan. Toteutan kaikki taksipalvelut Somerolla, sen lähialueella ja siellä missä ikinä tarvetta onkin:

  • Henkilökuljetukset

  • Tavarakuljetukset

  • Paari- ja invakuljetukset

  • Tilausajot

Pitkälle erikoistunutta taksipalvelua luotettavasti

Kela-logo

Kela-kuljetukset

Kela-korvaus on mahdollista saada sairauden, raskauden tai kuntoutuksen kannalta tarpeellisiin kuljetuksiin. Lähtökohtaisesti korvaus määräytyy julkisten kulkuvälineiden kustannusten mukaan. Taksi korvataan, kun terveydentila tai julkisten kulkuyhteyksien saatavuus sitä vaativat. 

Voit tilata kelakuljetuksen numerosta

0800 130 001

0800 130 001

Löydät tarkemmat ohjeet täältä!

Ostoskärry-kuvake

Kauppa, tavara ja ruokakuljetukset

Kanssani ihmisten lisäksi tavara tai ostoksesi kulkevat ajallaan ja vaivattomasti toivomaasi osoitteeseen.
Jos kauppareissut eivät jostain syystä tule kysymykseen, voit ottaa yhteyttä meihin. Kuljetan tilaamasi tuotteet luotettavasti ja ammattitaidolla. Autoni pidetään aina siistissä kunnossa ja valmiudessa myös erityistä hygieniatasoa vaativia kuljetuksia ajatellen.

Invataksi-logo

Invataksi

Henkilöstöni on koulutettu tarjoamaan ammattitaitoiset invataksin ja paarikuljetuksen palvelut. Yrittäjä itse on koulutukseltaan ensihoidon ammattilainen, mikä takaa potilaskuljetusten tekemisestä varmatoimista ja saumatonta. 

 Olet luotettavissa käsissä ja pidämme huolta jokaisen asiakkaastamme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista matkan alusta loppuun. Tarvittaessa autostamme löytyy pyörätuoli, eli sinulla ei tarvitse olla omaa pyörätuolia.

Kalustonamme toimii kaksi nykyaikaista ja luotettavaa taksia:

- Volkswagen Caddy, vm. 2019, 1+6 hlöä, inva + paarimahdollisuus

- Peugeot Traveller, vm 2020, 1+6 hlöä, inva + paarimahdollisuus

Pidämme autot hyvässä kunnossa, aina huollettuina ja lähtövalmiina, jotta saat tarvitsemasi kuljetuspalvelun silloin, kun se sinulle sopii.